Fodboldkamp

Serie 5 – SO FAR ⬆️⬇️

  Hej alle sammen!

Vi vil først og fremmest beklage den sløje aktivitet der har været på siden den seneste tid – Der skyldes blandt andet den store omvæltning mht. ny bane. Der har været en del ting der skulle falde på plads – men nu skulle der gerne være styr på det hele!
HER KOMMER EN OPSAMLING AF SERIE 5 – SO FAR
Til jer der ikke har fulgt så godt med, har oprykningen til serie 5 været lidt en blandet fornøjelse.
Sæsonen startede ud med 2 skrivebordssejre – grundet manglende spillere fra modstanderholdenes side. Dette betød at da vi i 3. kamp skulle møde Skalborg, var det uden kamp i benene, hvilket kunne ses. Vi taber 2-6 i vores sidste kamp i Visse. Noget af en afsked.. 😔
Næste kamp skulle have været en udebanekamp imod IF Haabet – kampen blev desværre flyttet til et senere tidspunkt, grundet vand på banen.
Endelig kunne vi d. 24/09 få lov til at spille på vores nye hjemmebane – vi stillede sådan set med et stærkt hold og moralen var god. Vi bringer og hurtigt foran og tænker at dette er vores kamp. Desværre koster en dårlig kendelse samt dumme 3 gule kort – kampen ender 2-7 til RKG, bundproppen i gruppen.
Der blev herefter talt med store ord, og der blev afstemt forventninger for resten af sæsonen. Formen skulle finpudses og der skulle trænes noget taktik.
Søndag d. 01/10 tog vi imod Nørresundby på hjemmebane. Gutterne var klar til at bevise at vi ikke var et hold der fik stryg i Serie 5 – så efter blot 5 minutter bragte vi os foran på et mål af Kasper Olsen. Trods moralen var høj og forsvaret stod godt, lykkedes det dog en Nørresundby-spiller at score, efter noget af en solotur. Umiddelbart efter tager Mick Alsted samme tur og bliver i 2 omgange nedlagt i feltet. STRAFFESPARK! Straffesparket eksekverer Runjo for fornemmeste vis!
PAUSESTILLING: 2-1 ⚽
Efter pausen holder vi hovedet højt og efter 65 minutter spillet opsnapper Matthias bolden fra en fumlende forsvarspiller og smækker bolden ind over. 3-1! Hvilket også bliver kampens endelige resultat. ENDELIG kom den tiltrængte sejr og mon ikke at der er flere i vente. Vi glæder os i hvertfald til på søndag, hvor vi tager en tur til Skalborg. Kampen spilles kl. 15.
 
1337 ❤