⚽️ SERIE 4 ELLER SERIE 5? ⚽️

Tredje sæson i klubbens historie er nu overstået, og hvilken sæson det har været!
Lad os rekapitulere.
Vinterpausen blev brugt på at hente forstærkninger til holdet til den kommende sæson. Her blev intet mindre end 6 spillere hevet ind, heriblandt de hjemvendte Morten Engberg og Michael Salling.
Forårssæsonen startede hektisk grundet de kolde dage, og sæsonen blev udskudt pga. dårlige baner i hele Kommunen. Dette resulterede i flere uger med programmer der ville skramme Premier League-spillere. Gutterne var nemlig udover DBU’s serie 5 også tilmeldt DBU Pokalen, der var sæsonens helt store lyspunkt.
I 2018-udgaven af DBU Pokalen blev det til en række flotte kampe og deltagelse helt frem til 6. runde, hvor vi desværre måtte se os slået til Nibe’s Serie 1 hold. STÆRKT!
I forårssæsonen var holdet havnet i en ren Aalborg pulje, hvor Aalborg Freja gik ubesejret igennem – stort tillykke med oprykningen herfra!
Forårs-sæsonen var udover det dårlige vejr, også præget af et par kampe, hvor modstanderne blev taberdømt, grundet forskellige faktorer. Dette understreger den filosofi vi i foreningen har, nemlig at holde os til de regler DBU har udstedt – Også selvom det måske skaber fjender hos de øvrige klubber.
Udover kampene imod puljevinderne gik 1337-drengene igennem gruppen uden nederlag til de øvrige, hvilket var nok til at sikre oprykning til Serie 4, som en af de bedste toere. Denne nyhed kommer i kølvandet på holdets afslutningsfest – Hvilket kun må resultere i at der skal holdes oprykningsfest SNARREST! 🍻

Udover det sportslige vil vi her på vegne af ledelse og spiller i Aalborg Fodbold Forening, rette en stor tak til alle de personer der har været at finde på sidelinjen hele sæsonen igennem! 🙏🏻

Vi vil også her ønske jer en rigtig god sommer, og vi håber på en efterårssæson med endnu mere at juble over!

1337