Foreningen søger medlemmer

Aalborg FF á 1337 søger nye medlemmer til foreningen. 1337 Times har taget en snak med kasser Rasmus Borup, for at finde ud af hvem man leder efter, samt et økonomisk indblik.

Rasmus indleder interviewet med:

“Jeg synes at foreningen er godt på vej i den rigtige retning på mange fronter. Dog vil jeg mene at vores helt store udfordring er manglen på medlemmer der både ses økonomisk og på træningsdeltagelsen. På nuværende tidspunkt er der registreret 25 medlemmer i foreningen, men vi har kun i omegnen af 8-12 spillere til træning hver gang. – Vi er dog godt klar over at vi har med studerende at gøre i foreningen, hvilket betyder at vi er tvunget til at have en del spillere. Dette er begrundet med at vores medlemmer ofte skriver projekter og har fritidsjob, der gør at de ikke altid kan deltage. Derudover kan jobs og uddannelser få de studerende til at flytte, hvilket kan betyde at vi mister medlemmer”

Hvordan ser foreningens økonomi ud?

“På nuværende tidspunkt er jeg positiv, vi har haft held med at deltage til DGI landsstævne, der genererede et godt overskud. Derudover ser vi gerne at vi kan få flere medlemmer, så vi kan øge indtægterne i foreningen, således at vi kan udvikler klubben i den rigtige retning. Derudover står endnu et frivilligt arrangement for døren, da vi skal hjælpe til, ved Grøn Koncert der bliver afholdt til sommer.

Hvad skal i gøre for at forøge medlemstallet?

“Jeg håber på at vi i ledelsen kan lave et arrangement eller ligende for at få forøget omtale omkring vores eksistens – dette tror jeg helt sikkert kan gavne os.

1337 Times vil gerne takke Rasmus for hans tid, og vi håber at bestyrelsen vil blive ved med at udvikle Aalborg Fodbold Forening i den rigtige retning.

1337 Times – Bjørn Bundgaard (Redaktør)