Dårlig start på Serie 4

De grå-klædte har i den seneste tid hængt med mulen, efter de igår led fjerde nederlag i træk. Disse nederlag kommer ovenpå flere kampe, hvor boldbesiddelsen endda har været i deres favør. Vi har taget en snak med anfører Michael Salling, ovenpå skuffelsen igår, han udtaler:

“Vi har i et par kampe lukket nogle dumme mål ind, hvor vi lige mangler den sidste koncentration. Derudover har der i den grad manglet skarphed oppe foran. Det virker af og til, som om at vi ikke har kreativiteten på den sidste 1/3 af banen. Det er noget jeg efterfølgende har snakket med træneren om, og forhåbentlig noget vi kan øve på træningsbanen i den kommende tid.”

Aalborg Fodbold Forening har 8 kampe tilbage i efterårets Serie 4 Pulje, og har brug for alle de point de kan bruge, for at sikre sig overlevelse.

Ydermere har The 1337 Times foretaget et mere dybdegående interview med den nyudnævnte anfører. Dette kan læses nedenfor.

Vi sidder her med den nye anfører for Aalborg Fodbold Forening, hvordan er det at være i den position? – Og hvad er grunden til at du pludselig blev udnævnt?

“Det er selvfølgelig dejligt at få tildelt en titel, hvor man har ekstra ansvar på og udenfor banen – og jeg er meget stolt over, at få lov til at bære anførerbindet i 1337, som er en klub jeg er enormt glad for at være hos. Da vores daværende anfører Christian Hermes var nødsaget til at flytte til Sjælland i forbindelse med arbejde, skulle vi have en ny anfører. Jeg har altid været meget verbal på banen, og derfor tror jeg at valget faldt på mig, fordi jeg godt kan lide at være meget “tilstede” på banen.”

Som de fleste nok ved, er du gået fra at være målmaskine, til at være midtbanegeneral. Er det en position du finder dig til rette i, eller vil du gerne tilbage på toppen og udnytte dit målscoringspotientiale?

“Jeg spiller som udgangspunkt der hvor træneren gerne vil bruge mig. Min egen vurdering er, at jeg er angriber i blodet da jeg altid har spillet oppe foran og scoret mål, men midtbanepositionen tiltaler mig meget, da jeg har mulighed for at hjælpe drengene på plads i defensiven og i det opbyggende spil – samtidig er jeg glad for at være mere med i spillet, som man jo er på den centrale del af banen. Men skulle vi en dag stå og mangle en oppe foran, så står jeg gerne til rådighed.”

Mange har snakket om, at cheftræner Matthias måske ikke er den rette til jobbet, har du et besyv på denne kritik?

“Jeg synes Matthias gør et godt stykke arbejde, og det skal siges, at med de mange bolde han har i luften, så er det imponerende, at han har tid og overskud til, at være træner i vores dejlige klub. Det at han skal variere mellem træner og spiller er en udfordring, som jeg ved han kæmper med, men han gør et godt stykke arbejde – han har samtidig fået hjælp i form af vores nye assistenttræner, Bjørn, som han sparrer en del med.”

Sidst men ikke mindst, har du troen på, at i kan holde jer oppe i Serie 4 i denne sæson – og i så fald, hvad skal der til for at realisere dette mål?

“Så længe vi stadig har en matematisk chance for at blive, så tror jeg på det. Vi har mødt nogle hold, som efter min mening er langt mere udfordret rent spillemæssigt end vi er, men vi kan kun takke os selv for, at vi ikke har fået skrabet flere point sammen. Vi har bestemt et hold der er værdig til serie4, men vi skal blive bedre til at minimere personlige fejl, og være mere skarpe foran mål.”

1337 💚