2019 - En gamechanger

2019 – En gamechanger!

Den nye sæson står for døren og der er sket en del siden vi skrev sidst! Vinterperioden har gået med en masse indendørs på Herningvejen skole, samt tre indendørsstævner rundt i det nordjyske. Drengene fra Herningvejen viste fornuftige takter til disse stævner og endte med en solid midterplacering i en stærk pulje.

Udover en masse fodbold indenfor, er der også sket ting og saget i kulissen. Klubben har hentet Chris Fredensborg, der skal agere træner. Chris overtager stillingen fra Matthias Nielsen, der har stået i spidsen fra starten af klubbens eksistens. Det er lykkedes The 1337 Times at få en kommentar fra den tidligere træner:

“Jeg har elsket min tid som træner for dette hold, vi har haft store op og nedture, der har gjort os stærkere som hold. På trods at klubbens korte levetid, har vi alligevel formået at opbygge et sammenhold jeg ikke har oplevet i tidligere klubber. Jeg har valgt at sige stop af to årsager. 1. jeg følte at jeg havde brug for at lægge flere kræfter i min gerning som formand for klubben, således at vi kan drive denne i den retning vi i bestyrelsen håber på. Vi drømmer om at udvide klubben, således at vi kan have flere hold, men det er noget der kræver en masse arbejde, hvilket der ikke er tid til, så længe man også er træner. 2. jeg føler endelig efter lang tids søgen, at vi har fundet et skide godt match i Chris. Chris er en ung og ambitiøs mand, der ønsker at være førsteholdstræner for et seniorhold sådan han kan udvide sit allerede store repertoire indenfor taktisk fodboldviden. Jeg ønsker Chris det bedste, og jeg håber at han kan tage klubben til det næste niveau!” – Matthias forsætter også som spiller i klubben og vil agere assistenttræner.

Der er gået rygter om, at der også er et nyt logo samt spillerdragt på vej. Dette kan dog endnu ikke bekræftes og vi ved med sikkerhed, at klubben forsat spiller i de grå dragter til foråret.